Lease zonnepanelen

 

U wordt door ons team volledig ontzorgd, heeft geen gedoe en uw risico’s zijn afgedekt tot en met een eventuele verhuizing aan toe (zie ook bijgaande matrix). Bovendien geven wij u, maar liefst 12 jaar systeem garantie.

 

Uw lease contract heeft een looptijd van 12 jaar, daarna is het systeem helemaal van u zelf. Wij hebben hierbij gekozen voor een financial lease; dit betekent dat u na plaatsing van het systeem direct “economisch eigenaar” bent, ook dit geeft u een extra stukje zekerheid.

 

Wij werken met meerdere deskundige partners, maar als u vragen heeft kunt u altijd op 1 adres (ook per mail of telefoon) bij ons terecht

 

Welke stappen horen bij het ontzorgen:

 

 1. Op uw verzoek kijken wij via o.a. google earth en street view naar de mogelijkheden op het dak van uw woning (zowel koop als huurwoning). Hierbij is het wel van belang om te weten hoeveel stroom u ongeveer per jaar gebruikt.  Op basis van onze analyse stellen wij geheel vrijblijvend een duidelijke offerte voor u op, waarin ook het maandelijkse lease bedrag is opgenomen. U bepaalt dan zelf of u op basis van deze offerte een lease aanvraag doet; het systeem direct kopen op basis van onze offerte kan uiteraard ook.
   

 2. Op uw verzoek sturen wij uw NAW gegevens en de offerte naar onze financiële partner. Onze partner valt, zoals verplicht, volledig onder AFM toezicht. Hij of zij zal u telefonisch benaderen met een paar gerichte vragen.
   

 3. Binnen enkele dagen krijgt u en krijgen wij bericht als de financiering geregeld is. Hierbij krijgt u de lease overeenkomst toegestuurd door onze financiële partner. Indien u deze voor akkoord getekend teruggestuurd, krijgen wij het groene licht voor het plaatsen.
   

 4. Allereerst komen wij bij u thuis voor een schouw, hierbij bespreken wij de exacte locatie van de panelen op uw dak, de plaats van de omvormer en andere details van de plaatsing. Indien gewenst kunt u aanpassingen (meer of minder panelen) dan nog bespreken.
   

 5. Als alles duidelijk is, dan plannen wij de datum van plaatsing met u in. Systemen met 16 panelen of minder worden op 1 dag geplaatst. Bij de plaatsing krijgt u een opleverrapportje, het Gebruik en Onderhoud document en een garantiecertificaat. Op de dag van plaatsing maakt onze financiële partner het bedrag van uw systeem aan ons over en gaat uw lease termijn, conform de lease overeenkomst, in.
   

 6. Onze financiële partner verzorgt tenslotte uw aanvraag btw retour; een mooi bedrag waar u verder niet voor hoeft te doen. U kiest er zelf voor wat u met dit geld doet, daar kan onze partner u ook over informeren.

 

Hierna zult u zorgeloos genieten van zonnestroom en u levert ook nog eens een goede bijdrage aan een beter milieu.

 

Achter de schermen weken wij onderling met een strak “Ontwerp, Inkoop en Uitvoering” contract om u de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs te leveren.

 

 

Voordelen Zonnepanelen Financial Lease