Nieuws

200 zonnepanelen Esdégé Reigersdaal Buitenhof

Mei 2017Op het platte dak van het dagactiviteitencentrum aan de Middenweg in Heerhugowaard zijn 200 zonnepanelen geplaatst in een bijzondere oost-west opstelling.


De zonnepanelen volgen de lijn van de "valse" geveltjes aan voor en achterkant van het dak. 

Een idee van de architect, waardoor het lijkt of het pand bestaat uit 6 schuine daken.

SDE + subsidie

maart 2017

 

Solar Electricity heeft op 13 maart voor 10 bedrijven de SDE+ subsidie bij RVO aan mogen vragen. Dit doet Solar Electricity op no cure, no pay basis; een goed voorbeeld van onze service gerichtheid.

100 zonnepanelen op Lien Gisolfland in HHW

april 2017

 

Met een grote 32 meter kraan hebben we 100 zonnepanelen (voor 20 woningen) over het dak van de woningen aan het Lien Gisolfland getild. Een logistieke uitdaging in dit smalle hofje.

Gemeente Langedijk een stuk duurzamer

april 2017

 

Solar Electricity heeft bij 4 bedrijven in de gemeente Langedijk innovatieve zonnepanelen uit het SICC-2 project geplaatst (zie ook ons nieuws item sept. 2015), waarbij alle elektrische contacten van de zonnecellen aan de achterkant van de cel liggen. Op 7 april zijn deze zonnepanelen door wethouder Bert Fintelman feestelijk in gebruik genomen.  Naast deze 4 locaties worden de innovatieve zonnepanelen door ons ook op 4 andere locaties in Nederland geplaatst.

624 zonnepanelen op Werkfabriek in BoL

april 2017

 

Op het witte dak van de Werkfabriek, Bijlestaal 54 Broek op Langedijk, hebben we 624 zonnepanelen geplaatst. Dit witte dak zorgt voor een lagere temperatuur in de zomer maanden, prettig voor het binnen klimaat en goed voor de opbrengst van de zonnepanelen.

Zonnepanelen op 6 gebouwen gemeente Opmeer

oktober 2016

 

In samenwerking met onze partner Visser/TBG hebben we op 6 gebouwen van de gemeente Opmeer zonnepanelen geplaatst; één systeem op het dak van de gemeentewerf en 5 op sporthallen. Het elektrische energieverbruik van de 6 panden wordt nu volledig met zonnestroom opgewekt. De gemeente Opmeer geeft ook hiermee een goede invulling aan haar duurzaamheidsbeleid.

 

Met een fraai educatief display in de hal van ieder gebouw wordt de opgewekte zonnestroom getoond.

Foto:  Gymzaal Spanbroek

Zonnepanelen op 3 panden Esdégé Reigersdaal

maart 2016

 

In samenwerking met onze installatiepartner van Schaijk hebben we 234 zonnepanelen met ons systeem SolarBear geplaatst op 3 panden van Esdégé Reigersdaal. Een kraan met een reikwijdte van 32 meter verdeelde alle materialen netjes over het dak.

 

Ons smart grid systeem Wendy monitort hier niet alleen de opgewekte zonnestroom, maar brengt straks ook het energie verbruik, gas en elektra, helder in beeld. De eerste 94 panelen op het dak van de Troubadour in den Helder zijn op 1 maart formeel overgedragen. 

Zonnepaneel collectief Butterhuizen (HHW) van start

februari 2016

 

Op verzoek van het wijkteam hebben we een collectieve zonnepaneelactie Butterhuizen opgezet. Op de startavond in de Mediaan was ook aandacht was voor het smart grid Wendy van onze partner Flexicontrol.

 

Tot eind april aanmelden via de site www.noordhollandzon.nl  o.v.v. actie Butterhuizen 

Oost-west opstelling met SolarBear light

januari 2016

 

Met onze oost-west opstelling maakt u optimaal gebruik van uw beschikbaar dakoppervlak. Ideaal bij een niet al te groot dak, zoals hier in Noord-Scharwoude.

Lease van zonnepanelen, zorgeloos genieten

november 2015

 

 

Zonnestroom en direct besparen

 

Wilt u zonder eigen investering zonnepanelen, meer comfort in uw woning en geen enkel risico? Dat kan met ons unieke lease plan. 

 

U stelt uw dak ter beschikking en wij regelen de rest.
Direct bespaart u, na aftrek van de lease kosten, tot zo’n €150,- per jaar
Na 10 jaar is het systeem van u.

 

Interesse?
Neem dan snel contact met ons op!

 

zonnepanelen_trinitas
550 zonnepanelen in Opmeer

juni 2015

 

Solar Electricity plaatst in de zomer van 2015 ruim 550 zonnepanelen op 90 huurwoningen in Opmeer.

 

Wethouder H. Stoker neemt op 18 juni de eerste panelen officieel in ontvangst.

 

zonnepanelen_trinitas
Zonnepanelen op Trinitas college in HHW

maart 2015

 

Eind maart heeft Solar Electricity, in samenwerking met Noord Holland Zon en Besseling, zonnepanelen geplaatst op het Trinitas college in Heerhugowaard. 

 

Een mobiele kraan met een giek van 50 meter heeft in totaal 565 SolarBears en 408 panelen naar het dak gebracht.

 

zonnepanelen_schagen
Zonnepanelen op 8 scholen in Schagen

maart 2015

 


Op vrijdag 20 maart heeft wethouder Jelle Beemsterboer uit Schagen 20 zonnepanelen formeel overgedragen aan basisschool de Zwerm.

 

De leerlingen hadden zich helemaal ingeleefd in zonnestroom en leverden een feestelijke bijdrage.

 

Door een financiële ondersteuning van de gemeente Schagen zijn in totaal 8 scholen door stichting Noord Hollan Zon voorzien van zonnepanelen en een educatief scherm.

 

Besparen op uw maandlasten?

december 2014

 

Door onze unieke samenwerking met Bespaar-adviseur.nl kunt u nu fors

besparen op de vaste lasten van uw:

  • Energieleverancier

  • Verzekeringen

  • Telefoon,

  • Internet,

  • TV

U bespaart al snel € 850,- of meer per jaar; dat laat u in deze dure tijd toch niet liggen?

 

Onze adviseur neemt de tijd voor u en bespreekt alle mogelijkheden bij u aan tafel. U bepaalt wat er gebeurt, wij regelen het voor u. En dat ook nog eens op no cure no pay basis. 

 

Comfortverbetering plus besparen!

Wilt u meer comfort in uw woning, geen eigen investering en toch besparen op uw energie lasten? Ook dat kan met ons comfort+ pakket, inclusief bespaar garantie. Of gewoon (meer) zonnepanelen?   

 

Langer thuis wonen ?

Wij passen uw woning desgewenst op alle vlakken aan om nu (of in de toekomst) langer thuis te blijven wonen. En met onze slimme systeem Wendy wordt contact met uw omgeving of het automatisch alarmeren van de meldkamer wel heel eenvoudig.

 

samen voor kenia
Stichting Noord-Holland Zon steunt project
"Samen voor Kenia" 

september 2014

 

Een groep van 21 jongeren en 4 begeleiders van de Protestantse Gemeente Heerhugowaard en Graft de Rijp gaat in juli 2015 naar Kenia om daar, samen met jongeren van Kenia, te helpen bij het schoonwater project in Ilmotiook.

 

Tijdens dit bezoek zijn er ook activiteiten om elkaars cultuur beter te leren kennen. De stichting Noord-Holland Zon draagt dit project een warm hart toe.

 

Naast het beschikbaar stellen van zaklampen op zonne-energie draagt NHZ € 100,- af aan dit project, voor ieder zonnepaneel systeem dat van uit onze samenwerking in Nederland geplaatst wordt. 

 

Wilt u meer weten over het prachtige project “Samen voor Kenia”: www.samenvoorkenia.com

energie akkoord
led-zaklamp

WIN GRATIS

Zonne-energie Zaklamp

Energie besparen en zelf opwekken van energie

september 2014

 

Energie besparen en zelf opwekken van duurzame energie, we gaan het met elkaar gewoon doen en het kan ook nog eens zonder eigen geld!

 

Het doel van de overheid is 14% duurzame energie in 2020 en een volledig duurzame energievoorziening in 2050. We zitten nu op 5% en hebben nog 6 jaar te gaan tot 2020.

Te duur of een te hoge investering? Onzin, we moeten het met elkaar nu gewoon doen en dat kan ook nog eens zonder eigen geld!

 

Samen met u bekijken wij welke maatregelen er bij u thuis genomen kunnen worden, zowel op het vlak van duurzame energie, energie besparing en het besparen op overige kosten. Noord-Holland Zon visualiseert met haar partners de winst die u als klant behaalt en maakt alle overige voordelen concreet.  

 

Licht op duurzame Energie! 

september 2014

 

Schrijf u nu in en win gratis Zonne-energie Zaklamp!

 

Onder alle adressen van onze digitale nieuwsbrief verloten wij iedere week een fraaie zonne-energie zaklamp ter waarde van € 20,-  Schrijf u zelf dus snel in via info@noordhollandzon.nl  o.v.v. “ graag ontvang ik uw digitale nieuwsbrief” . 

 

Bovendien maakt u extra kans op dit fraaie geschenk met ieder nieuw contact die zich via u bij ons aanmeld; hoe meer aanmeldingen, hoe hoger uw kans!

blue felix
Zeilboot Blue Felix voorziet volledig in eigen stroomverbruik

augustus 2014

 

 

De Blue Felix, de zeilboot van Sabine en Sven die wij sinds april 2013 sponsoren voor een wereldreis, is de afgelopen 4 maanden volledig zelfvoorzienend geweest.

 

Onze twee zonnepanelen leveren rond de evenaar voldoende energie voor al het stroomverbruik  aan boord.

 

Wilt u weten waar ze nu zijn?

Lees dan hun blog: www.blue-felix.de

groen stadsfestival schagen
Groen Stadsfestival Schagen 

september 2014

 

Noord-Holland Zon is zondag 28 september aanwezig op het Groen Stadsfestival in Schagen.

 

Spectaculaire festival aanbieding! OP = OP 

3 zonnepanelen, omvormer en bevestigingsmateriaal voor de spectaculaire prijs van €975,- incl. btw. 

 

We zien u graag op onze stand!

maatschappelijk verantwoord ondernemen
energielabel
Maatschappelijk Verantwoorden Ondernemen,
ook bij de uitrol van duurzaam!

juli 2014

 

Dat we nu echt iets moeten doen om het gebruik van energie en fosiele brandstoffen terug te dringen is inmiddels bekend. De vraag van veel mensen is alleen: hoe doen we dit en hoe doen we dit maatschappelijk verantwoord zonder daarvoor te veel te betalen?

 

Wij zijn van mening dat hier een taak ligt voor regionale ondernemers; zij kennen de klant, de regionale ontwikkelingen en zorgen als geen ander voor continuiteit in de regionale werkgelegenheid.  Hierbij is het wel van belang dat de regionale ondernemer de klant volledig kan adviseren en ontzorgen en ook nog eens scherp kan aanbieden. Omdat niet iedere ondernemer alle diciplines van duurzaam ontzorgen zelf in huis heeft, biedt een langdurige (keten)samenwerking oplosssing. De stichting Noord-Holland Zon is zo’n samenwerkingsverband; denkend vanuit de klant, werkend volgens de MVO en fair trade aanpak en met visie op de toekomst. 

Welk energielabel heeft uw woning?

juli 2014

 

Veel bewoners weten het energielabel van hun woning niet. Weet u het?

 

Bekijk het eenvoudig via www.energielabelatlas.nl 

 

wmo ondersteuning
Langer genieten in uw huidige woning

juli 2014

 

We zullen op gevorderde leeftijd steeds langer thuis blijven wonen, al dan niet ondersteund vanuit de (aangepaste) Wmo

 

Maar hoe bereiden we ons er op voor dat we dan ook blijven genieten?

Zorg zo vroeg mogelijk voor het levensloop bestendig maken van uw huidige woning! Daarbij gaat het niet alleen om aanpassingen voor minder validen (Wmo), een verlaagde keuken of weghalen van drempels, maar ook om woning isolatie, een lagere energie rekening, schakelbare LED verlichting en (automatische) hulp alarmering op afstand.

 

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, neem contact met ons op.

 

ketensamenwerking noord-holland zon
Duurzaam verbouwen vraagt om ketensamenwerking

juli 2014

 

De klant ontzorgen door het aanbieden van een compleet pakket is noodzaak om de duurzame energie doelstellingen te realiseren, maar hoe geef je hier invulling aan. 

 

In alle gevallen moet je datgeen blijven doen waar jezelf goed in bent (jouw eigen core business) en een samenwerking zoeken met andere partijen in de (bouw) keten, bijvoorbeeld door een strategische alliantie of een ketensamenwerking. 

 

Openheid en onderling vertrouwen is dan essentieel voor een goede en langdurige samenwerking.

Zoek je een dergelijke samenwerking? Wij denken hierover met je mee!  

 

noord-holland zon monitoring
Monitoring van uw zonne-energiesysteem

juni 2014

 

Solar Electricity heeft eind juni, in samenwerking met de stichting Noord-Holland-Zon, het monitoren overgenomen van ruim 40 klanten in Noord-Holland. Deze klanten waren gedupeerd door het faillissement van hun PV systeem leverancier eerder dit jaar. 

 

Dit monitoren gebeurt met het SolarBoulevard platform, één van de meest stabiele platformen voor het bewaken van (PV) systemen en het uitvoeren van beheer en onderhoud op maat. 

 

Noord-Holland Zon neemt overigens niet alleen het monitoren over, maar zal in geval van storing de klant ook zo goed als mogelijk ondersteunen, gebruikmakend van de betreffende fabrieksgarantie op zonnepaneel of omvormer.  

 

smart grid
Smart grid geeft grip op uw eigen energie behoefte

juni 2014

 

 

Met een slimme huisnetwerk bepaalt u zelf uw energie aanpak en wordt minder afhankelijk van uw netbeheerder en energie maatschappij. Of het nu gaat om monitoring, het slim opladen van uw elektrische voertuigen, energie opslag, het doordacht schakelen van apparatuur (al dan niet op afstand), inbraak beveiliging of andere domotica (huis automatisering) oplossingen, het is allemaal mogelijk. 

 

Leuker en slimmer kan het gewoon niet!

 

elektrische stralingspanelen
Comfortabel verwarmen met elektrische stralingspanelen

juni 2014

 

Het verwarmen met elektrische stralingspanelen is comfortabel, snel en ook nog eens energiezuinig. Deze techniek wordt dan ook steeds vaker toegepast, in huis, in de kantooromgeving en in bedrijfshallen.   Stralingswarmte is gericht en verwarmt alleen die delen van de ruimte waar dit gewenst is. Dit geeft ook nog eens minder luchtcirculatie en daarmee minder stof in de lucht.  De nieuwe generatie stralingspanelen werken gewoon op 230 volt en hebben een optimale temperatuur regeling; makkelijker en slimmer kan het niet.

Noord-Holland_Zon_solar_bear_light
Groen Stadsfestival op 1 juni 2014 geslaagd!

juni 2014

 

Noord-Holland Zon was afgelopen zondag 1 juni aanwezig op Groen Stadsfestival in Alkmaar. 

Het was een zonnige en geslaagde dag met veel aandacht voor onze zonnepanelen. 


Zie ook het mooie artikel over Groen Stadsfestival 'Fair Trade'  ook duurzaam, in het Noordhollands Dagblad / Alkmaarsche Courant op facebook.

Noord-Holland_Zon_solar_bear_light
LED verlichting, fraai en energiezuinig

mei 2014

 

LED verlichting bespaart tot wel 90% energie t.o.v. de traditionele gloeilamp en is daarmee goed voor het milieu en uw portemonnee.

 

LED verlichting is dan ook uitermate interessant voor zowel nieuwbouw en voor de vervanging van uw huidige lampen. 

 

Laat het opstellen van een lichtplan voor uw bedrijf wel uitvoeren door een deskundige partij. 

Noord-Holland_Zon_solar_bear_light
Energieneutraal wonen nu betaalbaar!

mei 2014

 

Besparen van energie is nog beter voor uw portemonnee dan het zelf opwekken ervan. Door een aantal innovatieve energiebesparende maatregelen, aangevuld met zonnepanelen en/of een zonneboiler, haalt u het maximale rendement uit uw woning of bedrijfspand.

 

Met de laatste ontwikkelingen is de benodigde investering snel terugverdiend en u draagt optimaal mee aan een duurzame samenleving.  Laat uw energie scan wel uitvoeren door een deskundige partij. 

Video:
Smart Grid “Wendy” en de koppeling met de 
meldkamer MPL

 

mei 2014

 

 

Noord-Holland_Zon_solar_bear_light
SolarBearlight genomineerd voor Innovatie award!

april 2014

 

Op de vakbeurs voor zonne-energiespecialisten SOLAR SOLUTIONS welke op 16 en 17 april a.s. gehouden wordt in Vijfhuizen, introduceert Solar Electricity Products een nieuwe variant van het inmiddels ingeburgerde en succesvolle bevestigingssysteem SolarBear.

 

Met de innovatieve oplossing SolarBearlight, leveren de ontwikkelaars ID energie, Solar Electricity Products en Fassaert Beton wederom een zeer bruikbaar en bovendien slim alternatief voor de vraag naar Oost-West zonnepaneel-opstellingen op platte daken.

Noord-Holland_Zon_solar_bear_light
Geslaagde SolarSolutions!

april 2014

 

Tijdens de vakbeurs SolarSolutions op 16 en 17 april 2014 i Vijfhuizen heeft Noord-Holland Zon met haar presentatie erg veel belangstelling gehad. Niet alleen was er belangstelling voor onze innovatieve SolarBearlight (“oost-west” montage van zonnepanelen op het platte dak), maar ook voor onze LED verlichting, monitoring middels SoalrCare en het Smart Grid systeem Wendy.

 

Een geslaagde beurs.

 

Meer lezen over onze producten?