ZONNEPANELEN

Noord-Holland_Zon_zkx_zonnepaneel
image006.jpg
ZONNEPANEEL

 

Zonne-energie is zeker ook in Nederland interessant. Zonnepanelen halen namelijk ook energie uit daglicht, zelfs op een bewolkte dag omdat wolken slechts een deel van het zonlicht tegenhouden.

De aanschaf van zonnepanelen verdient zichzelf snel terug en het systeem gaat zeker 30 jaar mee! Wat uw terugverdientijd precies is berekenen wij graag voor u.

ZONNEDAKPAN

 

Maak kennis met de nieuwste innovatie op het gebied van zonne-energie; de "Mystiek zonnedakpan”. De Mystiek zonnedakpan is fraai, uitermate efficiënt en ook nog eens economisch aantrekkelijk zowel bij

dakrenovatie als nieuwbouw.

Noord-Holland_Zon_monitoring_apparatuur
MONITORING APPARATUUR

 

Het monitoren van de opbrengst van de eigen zonnepanelen is gewoon leuk. Het bevestigd de wetenschap dat uw eigen dak “geld waard is”. Het merendeel van de omvormers is vandaag uitgerust met een wifi verbinding om daarmee zelf, al dan niet in het publieke domein van de omvormer, te zien wat de opbrengst per uur, per dag of per maand is!

Noord-Holland_Zon_plat_dak_oplossingen
PLAT DAK OPLOSSINGEN

 

Wilt u zonnepanelen en heeft u een plat dak? Geen probleem! Wij hebben diverse oplossingen voor platte daken.

 

Noord-Holland_Zon_omvormers
OMVORMERS

 

Omvormers zijn noodzakelijk om de opgewekte energie in huis te kunnen gebruiken dan wel te kunnen transporteren.Wij leveren twee type omvormers: Goodwe en Omnik. De omvormer heeft een display waarop de productie en werking wordt getoond. 

Noord-Holland_Zon